Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου Πάρνηθα 11/2/2018

sc

Πάρνηθα 11/03/18

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος αγώνας της σειράς Salomon Mountain Cup στην αγαπημένη μας Πάρνηθα.

Η κακοκαιρία του Σαββάτου με τις δυνατές καταιγίδες ευτυχώς πέρασε γρήγορα και η Κυριακή έφερε μία υπέροχη μέρα με συνθήκες ιδανικές για χειμωνιάτικο αγώνα.

Το έδαφος ήταν λασπωμένο τόσο όσο χρειαζόταν ώστε να είναι η διαδρομή ευχάριστη χωρίς να είναι επικίνδυνη.

Μετά την απαραίτητη τεχνική ενημέρωση, δόθηκε η εκκίνηση των δύο διαδρομών με διαφορά 15 λεπτών ώστε να αποφύγουμε το συνωστισμό στο πρώτο ανηφορικό μονοπάτι.

Η ομάδα της Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου ήταν παντού εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των συμμετεχόντων όπως και η ομάδα του ΕΕΣ Νέας Σμύρνης οι οποίοι ευτυχώς δε χρειάστηκαν για κάποιο σοβαρό περιστατικό αφού μόνο γρατζουνιές είχαν να αντιμετωπίσουν.

Τα νερά Βίκος, η Amstel Free,  το χαλαρωτικό ποτό της Tranquini, το ισοτονικό της High 5 και το απαραίτητο φρούτο φρόντιζαν για την άμεση ενυδάτωση μετά τον τερματισμό των αθλητών ενώ ο Ο Dj Pappas φρόντιζε να μας ανεβάζει τη διάθεση και να μας κρατάει ζεστούς με τις  εξαιρετικές μουσικές επιλογές του.

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος (Salomon Hellas) κάνοντας μία μοναχική κούρσα, τερμάτισε άνετα πρώτος με χρόνο 46.30’’ ενώ δυνατή μάχη έγινε για τις υπόλοιπες θέσεις του βάθρου όπου ο Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος (La Sportiva Team Greece) τερμάτισε δεύτερος με χρόνο 48.00’’ και τρίτος γενικής ο Σταμάτης Χατζησταύρου (The Runners Project) με 2’’ διαφορά!

Στις γυναίκες η Γλυκερία Τζιατζιά (Salomon Hellas) με χρόνο 53.21’’ τερμάτισε εύκολα στην πρώτη θέση, δεύτερη η Άννα Μαργαρίτη (Chozen Mountain Team) με χρόνο 1.00.07’’ και τρίτη η  Στέλλα Αλεξανδρίδου με χρόνο 1.04.14’’.

Και στη μικρότερη όμως διαδρομή ο συναγωνισμός ήταν πολύ έντονος. Στους άνδρες  πρώτος τερμάτισε ο Βασίλης Μακαντάνης (ΣΑΦΑΝΣ) με χρόνο 27.21’’, δεύτερος ο William Satton (Γ Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ)  με χρόνο 27.56’’ και τρίτος ο Γιώργος Λεφατζής (Ο,ΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ) με χρόνο 28.50’’.

Στις γυναίκες η Δέσποινα Τσουκνάκη(ΑΓΣ ΤΟ ΟΙΟΝ Α. ΣΤΕΦΑΝΟΥ) τερμάτισε πρώτη με χρόνο 31.54’’, στη δεύτερη θέση η Βούλα Κατσαβού (Chozen Mountain Team) με χρόνο 32.01’’ και στην τρίτη θέση η Κατερίνα Φιλιππίδου (ΠΡΟΤΥΠΟ ΡΑΦΗΝΑ) με χρόνο 32.04’’.

Στην κατηγορία των Ομάδων πρώτη η Runners Project (Χατζησταύρου-Αγνουσιώτης-Μοσχονάς), δεύτερη η La Sportiva Team Greece (Καμπουρόπουλος-Στεφανής-Πονηρέας) και στην τρίτη θέση η Chozen Mountain Team (Σιαμπάνης-Έξαρχος-Μαργαρίτη).

Μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά τα αποτελέσματα γενικής και ανά κατηγορία καθώς επίσης  και να τυπώσετε το δίπλωμα τερματισμού σας στην ιστοσελίδα  http://results.chronosystems.gr/Results.aspx?CId=16252&RId=204&EId=1

Οι τυχεροί της κλήρωσης των δώρων και των παροχών των υποστηρικτών του αγώνα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του αγώνα www.trailpro.gr

Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς, στην Πεντέλη στις 4/3, σε μία μοναδικής αισθητικής διαδρομή όπου θα βγουν και οι νικητές του Κυπέλλου οι οποίοι θα βραβευτούν ξεχωριστά.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει στην ιστοσελίδα www.trailpro.gr όπου μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τα τεχνικά στοιχεία των δύο διαδρομών αλλά και όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα όπως τους κανονισμούς, την πρόσβαση στο χώρο εκκίνησης, κλπ.

Σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία

Η οργανωτική επιτροπή