Δελτίο Τύπου Πάρνηθα 11/2/2018

PlanningUnit Salomon 1580x1186

Πάρνηθα 11/2/2018

Λίγες μέρες έμειναν για τον δεύτερο αγώνα της σειράς Salomon Mountain Cup και οι προετοιμασίες συνεχίζονται ώστε να σας προσφέρουμε μία ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία σε μία παραμυθένια δασική διαδρομή, που θα σας κάνει να μην πιστεύετε ότι βρίσκεστε μόνο 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας!

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέχρι και τα μεσάνυχτα της Τρίτης 6/2  στην ιστοσελίδα του αγώνα  www.trailpro.gr

Όλοι οι συμμετέχοντες, θα παραλάβετε καινούργιο αριθμό συμμετοχής. Το πακέτο συμμετοχής σας θα το παραλάβετε από τη γραμματεία στο χώρο εκκίνησης και λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων θα σας παρακαλούσαμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας το πρωί της Κυριακής, στο χώρο εκκίνησης που βρίσκεται στη θέση Πλάτανος στους πρόποδες της Πάρνηθας (λεπτομερείς οδηγίες πρόσβασης θα βρείτε στη σελίδα του αγώνα www.trailpro.gr ), ώστε να έχετε χρόνο να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, να κάνετε το απαραίτητο ζέσταμα και να είστε χαλαροί πριν την εκκίνηση ώστε να απολαύσετε τον αγώνα σας.

Ο καιρός αν και λίγο νωρίς για ακριβής πρόγνωση, φαίνεται βροχερός, με μέτριας έντασης ανέμους και μέση θερμοκρασία τους 10 βαθμούς. Χειμωνιάτικές δηλαδή συνθήκες σε μία διαδρομή με πολλά νερά, για πολύ παιχνίδι!

Οι εκκινήσεις των δύο διαδρομών θα γίνουν με διαφορά 15 λεπτών ώστε να αποφύγουμε, όσο αυτό είναι δυνατό, τον συνωστισμό στην είσοδο του πρώτου μονοπατιού.

Το πρόγραμμα την ημέρα του αγώνα έχει ως εξής:

08.30-10.15 : Παραλαβή αριθμών από τη γραμματεία

10.45           : Τεχνική ενημέρωση.

11.00           : Εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής.

11.15           : Εκκίνηση της μικρής διαδρομής.

11.45           : Τερματισμός πρώτων αθλητών μικρής διαδρομής.

11.55           : Τερματισμός πρώτων αθλητών μεγάλης διαδρομής.

13.30           : Απονομές δώρων στους νικητές της κλήρωσης

13.45           : Απονομές νικητών ανά κατηγορία.

Παρακαλούμε να σεβαστείτε τις υποδείξεις των εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου οι οποίοι θα σας κατευθύνουν που να αφήσετε το αυτοκίνητό σας ώστε να μη δημιουργήσουμε κυκλοφοριακό πρόβλημα. Οι άνθρωποι αυτοί είναι εθελοντές και μας βοηθάνε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε πολλές φορές με δύσκολες συνθήκες.

Η μόνη τους ανταμοιβή είναι ένας καλός λόγος και ένα χαμόγελο!  

Αφήστε για λίγο ότι σας στεναχωρεί, φέρτε μαζί την καλή σας διάθεση και ελάτε να χαρούμε όλοι μαζί ακόμη μία γιορτή του ορεινού τρεξίματος.

Η οργανωτική επιτροπή