Salomon Mountain Cup Πάρνηθα 2019 - Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου

sc

Πάρνηθα 10/02/19

Με τον καιρό να είναι σύμμαχος στην προσπάθεια αθλητών και διοργανωτών ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος αγώνας της σειράς Salomon Mountain Cup στην αγαπημένη μας Πάρνηθα.

Μία υπέροχη, ηλιόλουστη μέρα με ιδανική θερμοκρασία και άπνοια ήταν οι τέλειες  συνθήκες για χειμωνιάτικο αγώνα ενώ το έδαφος, παρά τις έντονες βροχές των προηγούμενων ημερών, ήταν λασπωμένο τόσο όσο χρειαζόταν ώστε να είναι η διαδρομή ευχάριστη χωρίς να είναι επικίνδυνη.

Μετά την απαραίτητη τεχνική ενημέρωση, δόθηκε η εκκίνηση των δύο διαδρομών με διαφορά 15 λεπτών ώστε να αποφύγουμε το συνωστισμό στο πρώτο μονοπάτι.

Η ομάδα της Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου ήταν παντού εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των συμμετεχόντων όπως και η ομάδα του ΕΕΣ Νέας Σμύρνης οι οποίοι ευτυχώς δε χρειάστηκαν για κάποιο σοβαρό περιστατικό αφού μόνο γρατζουνιές είχαν να αντιμετωπίσουν.

Τα νερά και αναψυκτικά Βίκος, το ισοτονικό της High 5 και το απαραίτητο φρούτο φρόντιζαν για την άμεση ενυδάτωση μετά τον τερματισμό των αθλητών ενώ ο Dj Pappas φρόντιζε να μας ανεβάζει τη διάθεση και να μας κρατάει ζεστούς με τις  εξαιρετικές μουσικές επιλογές του.

Ο Γιώργος Διαλεκτός (Salomon Hellas) κάνοντας μία ελεγχόμενη κούρσα τερμάτισε πρώτος με χρόνο 46.06’’ ενώ δυνατή μάχη έγινε για τις υπόλοιπες θέσεις του βάθρου όπου ο Γιώργος Λουφέκης (L-Crew) τερμάτισε δεύτερος με χρόνο 46.44’’ και τρίτος γενικής ο Νίκος Πονηρέας (La Sportiva Team Greece) με 6’’ διαφορά!

Πολύ δυνατό συναγωνισμό όμως είχαμε και στην κατηγορία γυναικών όπου οι 3 πρώτες τερμάτισαν με 32’’ διαφορά! Η Βίκυ Κολοβού με χρόνο 59.13’’ τερμάτισε στην πρώτη θέση, δεύτερη η Στεφανί Πίσση με χρόνο 59.24’’ και τρίτη η Φωτεινή Κολόκα 59.45’’(Salomon Hellas).

Στη μικρότερη διαδρομή ο Ανδρέας Νίνης-ΑΠΣ Μλτιάδης με χρόνο 26.35’’ τερμάτισε άνετα στην πρώτη θέση, δεύτερος ο Δημήτρης Παναγούλιας (Vaskos Team) με χρόνο 27.16’’  και τρίτος ο Ανδρέας Μανετάς (Ότι Νάναι)  με χρόνο 27.31’’ ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Λέλα Σαγκά-Κεχαγιά (Πανελλήνιος) με χρόνο 30.22’’, δεύτερη η Δέσποινα Τσουκνάκη (ΑΓΣ ΤΟ ΟΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) με χρόνο 31.28’’ και τρίτη η Ειρήνη Φραγκούλη με χρόνο 32.46’’.

Στην κατηγορία των Ομάδων πρώτη η My Athlete-Chozen Team (Σιαμπάνης-Δημητριάδης-Καρυκάς), δεύτερη η La Sportiva Team Greece (Μάλαι-Στεφανής-Πονηρέας) και στην τρίτη θέση η The Runners Project (Αγνουσιώτης-Ροντόπουλος-Σαγρέδος).

Μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά τα αποτελέσματα γενικής και ανά κατηγορία καθώς επίσης  και να τυπώσετε το δίπλωμα τερματισμού σας στην ιστοσελίδα 

http://results.chronosystems.gr/results.aspx?CId=16252&RId=224

Οι τυχεροί της κλήρωσης των δώρων και των παροχών των υποστηρικτών του αγώνα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του αγώνα www.trailpro.gr  

Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς, στην Πεντέλη στις 3 Μαρτίου, σε μία μοναδικής αισθητικής διαδρομή όπου θα βγουν και οι νικητές του Κυπέλλου οι οποίοι θα βραβευτούν ξεχωριστά.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει στο κατάστημα Salomon Store που βρίσκεται Κολοκοτρώνη 8, Κηφισιά, 145 62, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 80 16 383 και στην ιστοσελίδα www.trailpro.gr   όπου μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τα τεχνικά στοιχεία των δύο διαδρομών αλλά και όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα όπως τους κανονισμούς, την πρόσβαση στο χώρο εκκίνησης, κλπ.

Σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία

Η οργανωτική επιτροπή