salomon-mountain-cup---cover.jpg
Chronosystems

ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ SALOMON MOUNTAIN CUP ΚΡΥΟΝΕΡΙ

SALOMON – ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ SALOMON

 1. BIB 363 ΠΑΓΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
 2. ΒΙΒ 373 ΦΟΥΣΚΑΡΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

MY ATHLETE – ΕΡΓΟΜΕΤΡΗΣΗ

 1. ΒΙΒ 260 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΛΙΜΕΚΗΣ
 2. ΒΙΒ 40 ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ
 3. ΒΙΒ 359 ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΚΟΥΡΣΟΣ
 4. ΒΙΒ 270 ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΛΑΣΙΟΣ

PHYSIOATHENS – ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

 1. ΒΙΒ 148 ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ
 2. ΒΙΒ 592 ΠΑΡΗΣ ΜΠΟΥΛΕΣ
 3. ΒΙΒ 254 ΜΑΡΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ

VIMAPLUS – ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 1. ΒΙΒ 247 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΩΤΗΡΧΟΣ
 2. ΒΙΒ 710 ΣΠΥΡΟΣ ΤΖΑΤΖΑΝΗΣ

VIMAPLUS – BUFF

 1. BIB 161 ΑΓΓΕΛΑ ΜΑΝΙΑΔΗ
 2. ΒΙΒ 562 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΤΣΙΦΑΣ

ΠΡΩΤΕΑΣ – ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

 1. ΒΙΒ 246 ΤΡΥΦΩΝ ΣΦΕΝΔΥΛΗΣ
 2. ΒΙΒ 294 ΗΛΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣ
 3. ΒΙΒ 77 ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
 4. ΒΙΒ 101 ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΣΣΑΡΗΣ

ΖΕΝΜΕ – ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

 1. ΒΙΒ 211 ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΕΡΟΥΚΙΔΗΣ
 2. ΒΙΒ200 ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

2407 – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΑΥΓΕΤΟΣ CHALLENGE

 1. ΒΙΒ 87 ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Κρυονέρι 13/1/19

Μεγάλος χορηγός και φέτος η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο του ορεινού τρεξίματος Salomon με προϊόντα φτιαγμένα από αθλητές για αθλητές.

Όπως και πέρσι, στη μεγάλη μόνο διαδρομή, θα υπάρχει κατηγορία ομάδων.Φτιάξτε την ομάδα σας και οι τρεις καλύτεροι χρόνοι θα βγάλουν το συνολικό χρόνο και την κατάταξη της ομάδας. Απονομές θα γίνονται στις τρεις πρώτες ομάδες κάθε αγώνα αλλά και στο τέλος της σειράς θα βραβευτούν οι τρεις καλύτερες ομάδες του Κυπέλου.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 15 ευρώ για τη μεγάλη διαδρομή και στα 12 ευρώ για τη μικρή διαδρομή. Στο κόστος περιλαμβάνεται το ΦΠΑ 24% καθώς και οι εξής παροχές:υδροδοσία στη διάρκεια του αγώνα, ανάγλυφο μετάλλιο τερματισμού, υπηρεσίες χρονομέτρησης, ιατρικές υπηρεσίες (Ιατρός-ασθενοφόρο), υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και διάσωσης, ηλεκτρονικό αναμνηστικό και σνακ στον τερματισμό.

Αν δηλώσετε ως ομάδα και η ομάδα σας έχει πάνω από πέντε μέλη το κόστος συμμετοχής γίνεται 12 ευρώ για τη μεγάλη και 9 ευρώ για τη μικρή διαδρομή. Για το πώς θα δηλώσετε συμμετοχή ως ομάδα στείλτε στο info@trailpro.gr τα στοιχεία του υπεύθυνου της ομάδας και θα επικονωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες εγγραφής.

Σεβόμενοι το οικονομικό πρόβλημα που πολλοί φίλοι αντιμετωπίζουν, οι έχοντες κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ σε ισχύ να έχουν μειωμένο κόστος συμμετοχής το οποίο ορίζεται στα 10 ευρώ για τη μεγάλη και στα 5 ευρώ για τη μικρή διαδρομή.

Η οργανωτική επιτροπή

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Την Χρονομέτρηση της σειράς αγώνων Salomon Mountain Cup έχει αναλάβει η εταιρία CHRONOSYSTEMS, με τα πιστοποιημένα συστήματα χρονομέτρησης CHRONOTRACK.
ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό ανάγλυφο μετάλλιο το οποίο  έχει κατασκευάσει η εταιρία CHRONOSYSTEMS
ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Ολοι οι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος στην σειρά αγώνων θα πρέπει να έχουν κάνει όλες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις . Παρόλα αυτά στην διαδρομή του αγώνα αλλά και στην εκκίνηση/τερματισμό θα υπάρχουν διασώστες.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
Επαγγελματίας φωτογραφος θα σας προσφερει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ γωτογραφίες τόσο από τον τερματισμό αλλά και κατα μήκος της διαδρομής
ΕΠΑΘΛΑ-ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Στη μεγάλη διαδρομή θα υπάρχουν έξι κατηγορίες αθλητών: Ανδρών Α1 (18-29), Ανδρών Α2 (30-39), Ανδρών Α3 (40-49), Ανδρών Α4 (50+), Γυναικών Γ1 (18-39) και Γυναικών Γ2 (40+). Στη μικρή διαδρομή θα υπάρχουν δύο κατηγορίες, Ανδρών και Γυναικών.
ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ
Στη διαδρομή των 11χλμ και μόνο θα υπάρξει σταθμός ανεφοδιασμού που θα προσφέρει Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» προσφορά της πλέον γνωστής και καταξιωμένης ελληνικής εταιρείας στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών.
Image

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ

Ο χώρος εκκίνησης του αγώνα βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης του γηπέδου Κρυονερίου και η γραμματεία όπου θα παραλάβετε τον αριθμό συμμετοχής βρίσκεται στο κατάστημα Limit up, επί της Λεωφόρο Κρυονερίου απέναντι ακριβώς από το Πολιτιστικό κέντρο Κρυονερίου.

 

Αν έρθετε με δικό σας μέσο

Ανεβαίνετε την ΕΟ Αθηνών-Λαμίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Στη γέφυρα του Αγίου Στεφάνου στρίβετε δεξιά, συναντάτε κάθετα τη Λεωφόρο Κρυονερίου όπου στρίβετε αριστερά και μετά από 2 χλμ θα βρείτε δεξιά σας το Πολιτιστικό Κέντρο και αριστερά σας το χώρο της γραμματείας. Λίγο πιο κάτω θα βρείτε πινακίδες που θα σας κατευθύνουν στο χώρο στάθμευσης.

 

Αν χρησιμοποιήσετε ΜΜΜ

Η αφετηρία της γραμμής λεωφορείων ΟΑΣΑ 509 ΖΗΡΙΝΕΙΟ-ΚΡΥΟΝΕΡΙ, βρίσκεται πάνω από το ΚΑΤ στην οδο Γρ. Λαμπράκη και Λ. Κηφησίας.

Κατεβαίνετε στο τέρμα της γραμμής το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα από την εκκίνηση. Ο σύνδεσμος για περισσότερες πληροφορίες και ωράρια  http://www.oasa.gr/xmap.php?id=p509

 

Χάρτης Πρόσβασης

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Client 1

ΧΟΡΗΓΟΙ

Client 1
Client 1

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Image
Image

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Client 1

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1