Κρυονέρι 15/1/17

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας της σειράς Salomon Mountain Cup στο Κρυονέρι. Ένας αγώνας που έχει γίνει θεσμός στην περιοχή, τιμούν με την παρουσία τους εκατοντάδες αθλητές και αποτελεί μία γιορτή του ορεινού τρεξίματος.

 

Ο καιρός μας έκανε τη χάρη και η Κυριακή ξημέρωσε με μία υπέροχη χειμωνιάτικη λιακάδα που μας ζέσταινε ευχάριστα και μας έφτιαχνε τη διάθεση.

Η λάσπη ήταν σε ελάχιστα σημεία της διαδρομής ενώ το μαλακό έδαφος έκανε πολύ γρήγορη τη διαδρομή.

Μετά την απαραίτητη τεχνική ενημέρωση, δόθηκε η εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής των 14 χλμ και δεκαπέντε λεπτά αργότερα η μικρότερη διαδρομή των 9 χλμ ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός μέσα στο μονοπάτι.

Στο σταθμό ανεφοδιασμού (μόνο στη μεγάλη διαδρομή) η Βίκος και High5 πρόσφεραν νερό και ισοτονικό για την υποστηρίζοντας ενεργειακά την προσπάθεια των αθλητών.

Η ομάδα της Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου βρισκόταν σχεδόν παντού εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των συμμετεχόντων καθώς και οι διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Νέας Σμύρνης ώστε να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Τα χαρούμενα πρόσωπα στη γραμμή του τερματισμού αποτύπωναν με τον καλύτερο τρόπο τη διάθεση των συμμετεχόντων.

Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα και την αναμονή των αποτελεσμάτων, για τη μερική αναπλήρωση της χαμένης ενέργειας προσφέρθηκαν σε όλους φρούτα και γλυκά στο πάντα φιλόξενο καφέ Limit up.

 

Νικητές γενικής, στη μεγάλη διαδρομή, ο Γιώργος Διαλεκτός στους άντρες και η Γλυκερία Τζιατζιά στις γυναίκες ενώ αντίστοιχα στη μικρή διαδρομή ο Ευγένιος Ζακυνθινός και η Λέλα Σαγγά.

Στην κατηγορία ομάδων, πρώτη θέση για την Salomon Hellas, στη δεύτερη θέση η All Terrain Runners και στην τρίτη θέση η North Outdoor Team.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα έγιναν οι κληρώσεις όπου 40 τυχεροί κέρδισαν δώρα και παροχές των χορηγών και υποστηρικτών των αγώνων. Η σχετική λίστα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του αγώνα www.trailpro.gr καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα.

 

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και συμμετοχή σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον δεύτερο αγώνα της σειράς στην Πεντέλη-Διόνυσο, στις 5 Φεβρουαρίου σε μία διαδρομή πολύ υψηλής αισθητικής ανάμεσα στα διατηρητέα λατομεία μαρμάρου της περιοχής!

 

Η οργανωτική επιτροπή

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Την Χρονομέτρηση της σειράς αγώνων Salomon Mountain Cup έχει αναλάβει η εταιρία CHRONOSYSTEMS, με τα πιστοποιημένα συστήματα χρονομέτρησης CHRONOTRACK.
ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό ανάγλυφο μετάλλιο το οποίο  έχει κατασκευάσει η εταιρία CHRONOSYSTEMS
ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Ολοι οι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος στην σειρά αγώνων θα πρέπει να έχουν κάνει όλες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις . Παρόλα αυτά στην διαδρομή του αγώνα αλλά και στην εκκίνηση/τερματισμό θα υπάρχουν διασώστες.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
Επαγγελματίας φωτογραφος θα σας προσφερει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ γωτογραφίες τόσο από τον τερματισμό αλλά και κατα μήκος της διαδρομής
ΕΠΑΘΛΑ-ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Στη μεγάλη διαδρομή θα υπάρχουν έξι κατηγορίες αθλητών: Ανδρών Α1 (18-29), Ανδρών Α2 (30-39), Ανδρών Α3 (40-49), Ανδρών Α4 (50+), Γυναικών Γ1 (18-39) και Γυναικών Γ2 (40+). Στη μικρή διαδρομή θα υπάρχουν δύο κατηγορίες, Ανδρών και Γυναικών.
ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ
Στη διαδρομή των 11χλμ και μόνο θα υπάρξει σταθμός ανεφοδιασμού που θα προσφέρει Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» προσφορά της πλέον γνωστής και καταξιωμένης ελληνικής εταιρείας στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ

 

Ο χώρος εκκίνησης του αγώνα βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης του γηπέδου Κρυονερίου και η γραμματεία όπου θα παραλάβετε τον αριθμό συμμετοχής βρίσκεται στο κατάστημα Limit up, επί της Λεωφόρο Κρυονερίου απέναντι ακριβώς από το Πολιτιστικό κέντρο Κρυονερίου.

 

Αν έρθετε με δικό σας μέσο

Ανεβαίνετε την ΕΟ Αθηνών-Λαμίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Στη γέφυρα του Αγίου Στεφάνου στρίβετε δεξιά, συναντάτε κάθετα τη Λεωφόρο Κρυονερίου όπου στρίβετε αριστερά και μετά από 2 χλμ θα βρείτε δεξιά σας το Πολιτιστικό Κέντρο και αριστερά σας το χώρο της γραμματείας. Λίγο πιο κάτω θα βρείτε πινακίδες που θα σας κατευθύνουν στο χώρο στάθμευσης.

 

Αν χρησιμοποιήσετε ΜΜΜ

Η αφετηρία της γραμμής λεωφορείων ΟΑΣΑ 509 ΖΗΡΙΝΕΙΟ-ΚΡΥΟΝΕΡΙ, βρίσκεται πάνω από το ΚΑΤ στην οδο Γρ. Λαμπράκη και Λ. Κηφησίας.

Κατεβαίνετε στο τέρμα της γραμμής το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα από την εκκίνηση. Ο σύνδεσμος για περισσότερες πληροφορίες και ωράρια  http://www.oasa.gr/xmap.php?id=p509

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Client 1

ΧΟΡΗΓΟΙ

Client 1
Client 1
Client 1

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Client 1

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1