Mountain Cup 2017


 
Οι ετοιμασίες για τον 3ο αγώνα της σειράς Salomon Mountain Cup 2017 που θα γίνει στην Πάρνηθα την Κυριακή 5 Μαρτίου  βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Οι δύο διαδρομές δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο !
Η μεγάλη διαδρομή έχει μήκος 10,5 χλμ ενώ η μικρή διαδρομή έχει μήκος 5,5 χλμ και φυσικά είναι πολύ ευκολότερη.

Σταθμό ανεφοδιασμού εχει μόνο η μεγάλη διαδρομή !!!
Μεγάλος χορηγός η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο του ορεινού τρεξίματος Salomon με προϊόντα φτιαγμένα από αθλητές για αθλητές.

Χορηγοί της σειράς:

-Η εταιρεία Suunto που εδώ και χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, με χειροποιήτααθλητικά ρολόγια που έχουν δοκιμαστεί στις σκληρότερες συνθήκες του κόσμου, θα κληρώσει ένα ρολόι .

-Η πλέον γνωστή και καταξιωμένη ελληνική εταιρεία στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών θα προσφέρει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος».

-Η εταιρεία Βερύκιος η οποία υιοθετεί αυστηρά κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας θα μας προσφέρει φρέσκα φρούτα.

Υποστηρικτές της σειράς:

-Τα καταστήματα AlpamayoPRO www.alpamayopro.gr, RunnerStore www.runnerstore.gr, και Pulse100 www.pulse100.gr, προσφέρουν μετά από κλήρωση, από 4 Δωροεπιταγές των 50 ευρώ.

-Το κέντρο ποδολογίας VIMAPLUS www.vimaplus.gr στον 1ογενικής ανδρών και στην 1η γενικής γυναικών δίνει από ένα σετ προϊόντων φροντίδας ποδιών ενώ τέσσερις τυχεροί από κλήρωση θα κερδίσουν από μία θεραπεία ποδολογίας.

-Το CRYOSAUNASTUDIO www.cryosaunastudio.gr προσφέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένας αθλητής μετά από έναν αγώνα, μία συνεδρία αποκατάστασης στον πρώτο νικητή-τρια κάθε κατηγορίας.
-Το εργομετρικό κέντρο MyAthlete www.myathlete.gr προσφέρει σε κλήρωση 4 εργομετρήσεις. Μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός η η τυχερή και να αξιολογήσετε τη φυσική σας κατάσταση με πλέον επιστημονικό τρόπο.

-H εταιρία  Ostracon www.ostraconmed.com προσφέρει με κλήρωση ένα κουτί με προιόντα της BLACKROLL. The Original BLACKROLL. Τα απόλυτα βοηθήματα άμεσης αποθεραπείας και λειτουργικής προπόνησης για τον ορεινό δρομέα αλλά και τον κάθε ασκούμενο !

-Το σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας Physioathens www.physioathens.gr με τον  υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τους εξειδικευμένους συνεργάτες προσφέρει σε κλήρωση 5 αθλητικά μασσάζ και έκπτωση 25% σε όλες τις υπηρεσίες του κέντρου προς όλους τους συμμετέχοντες.

-Το κατάστημα 2407 MountainActivities www.2407m.com μετά από κλήρωση δίνει τη δωρεάν συμμετοχή, σε όποια διαδρομή επιθυμεί ο τυχερός, στον TaygetosChallenge που γίνεται στην ξεχωριστή Καρδαμύλη στις 26-27/3/16

-Το κέντρο μασάζ InMassage www.inmassage.gr προσφέρει στους νικητές κάθε κατηγορίας από ένα αθλητικό μασσάζ διάρκειας 60’.

Γυμναστικός Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών Πρωτέας προσφέρει μετά από κλήρωση σε τέσσερεις τυχερούς εγγραφή διάρκειας ενός μήνα.

BIONAT www.bionat.gr  προσφέρει προιόντα TERRANOVA στους 1ους κάθε κατηγορίας του μεγάλου αγώνα.

-Το Κεντρο Σωματικής Ευεξίας  και ψυχικής υγείας ΖΕΝΜΕ www.zenme.gr σας προσφέρει δύο μηνιαίες συνδρομές , σε δύο τυχερούς (2 επισκέψεις την εβδομάδα) για ομαδικά μαθήματα Γιόγκα και Πιλάτες σε κάθε αγώνα του κυπέλου.

-Η διοργάνωτες αγώνων Τριάθλου  AlmiraMan θα κληρώσουν : Μια συμμετοχή στον αγώνα AlmiraFast και μια συμμετοχή στον αγώνα Super Sprint Battle

-Η εταιρία ΜYPROTEIN   www.myprotein.gr προσφέρει 6 δωροεπιταγές αξίας 40€ έκαστη στους 1ους καθε κατηγορίας καθώς και έκπτωση 20% για όλους τους συμμετέχοντες θα είναι με τον εκπτωτικό κωδικό  : MOUNTAINCUP  (H έκπτωση ισχύει μέχρι 31.4 ).

Σ. ΠΑΤΑΚΗΣ Α.Ε.Ε.Δ.Ε. www.patakis.gr έχει ως κοινωνικό στόχο να προσφέρει στον πολιτισμό μας μέσα από την έκδοση κυρίως βιβλίων που θα συμβάλουν στην υλοποίηση των στόχων της παιδείας, θα βοηθήσουν τον Έλληνα πολίτη να γνωρίσει τον εαυτό του και το περιβάλλον του και θα του δώσουν εφόδια για την προσωπική του ανάπτυξη, που με τη σειρά της θα συμβάλει στην ανάπτυξη γενικά της χώρας. Ως νέος υποστηρικτής της σειράς θα δώσει στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας από ένα βιβλίο.

-Η εταιρεία Foodrinco AE www.foodrinco.gr προσφέρει σε όλους τους τερματίσαντες το Tranquini®, το πρώτο στην Ελλάδα relaxation drink το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη φύση και περιέχει φυσικό ανθρακούχο νερό από τις Αυστριακές Άλπεις και εκχυλίσματα βοτάνων όπως πράσινο τσάι, χαμομήλι, μελισσόχορτο και λεβάντα. Μια δροσερή και απολαυστική επιλογή, με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα (δεν περιέχει ζάχαρη, αλλά φρουκτόζη), χωρίς συντηρητικά, ιδανικό για χαλάρωση και ευεξία, χωρίς να επιβαρύνει τον οργανισμό.

 
-Οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας του Κυπέλλου, οι οποίοι θα προκύψουν από το άθροισμα της βαθμολογίας και από τους τρεις αγώνες, θα κερδίσουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στο Κύπελλο του 2018.
 
Στη μεγάλη διαδρομή θα υπάρχουν έξι κατηγορίες αθλητών: Ανδρών Α1 (18-29), Ανδρών Α2 (30-39), Ανδρών Α3 (40-49), Ανδρών Α4 (50+), Γυναικών Γ1 (18-39) και Γυναικών Γ2 (40+). Στη μικρή διαδρομή θα υπάρχουν δύο κατηγορίες, Ανδρών και Γυναικών.
Όπως και πέρσι, στη μεγάλη μόνο διαδρομή, θα υπάρχει κατηγορία ομάδων.
Φτιάξτε την ομάδα σας και οι τρεις καλύτεροι χρόνοι θα βγάλουν το συνολικό χρόνο και την κατάταξη της ομάδας. Απονομές θα γίνονται στις τρεις πρώτες ομάδες κάθε αγώνα αλλά και στο τέλος της σειράς θα βραβευτούν οι τρεις καλύτερες ομάδες του Κυπέλου.
Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 15 ευρώ για τη μεγάλη διαδρομή και στα 12 ευρώ για τη μικρή διαδρομή. Στο κόστος περιλαμβάνεται το ΦΠΑ 24% καθώς και οι εξής παροχές:
αναμνηστικό δώρο του αγώνα, υδροδοσία στη διάρκεια του αγώνα, ανάγλυφο μετάλλιο τερματισμού, υπηρεσίες χρονομέτρησης, ιατρικές υπηρεσίες (Ιατρός-ασθενοφόρο), υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και διάσωσης, ηλεκτρονικό αναμνηστικό.
Αν δηλώσετε ως ομάδα και η ομάδα σας έχει πάνω από πέντε μέλη το κόστος συμμετοχής γίνεται 12 ευρώ για τη μεγάλη και 9 ευρώ για τη μικρή διαδρομή. Για το πώς θα δηλώσετε συμμετοχή ως ομάδα στείλτε στο info@trailpro.gr τα στοιχεία του υπεύθυνου της ομάδας και θα επικονωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες εγγραφής.

Σεβόμενοι το οικονομικό πρόβλημα που πολλοί φίλοι αντιμετωπίζουν, οι έχοντες κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ σε ισχύ να έχουν μειωμένο κόστος συμμετοχής το οποίο ορίζεται στα 10 ευρώ για τη μεγάλη και στα 5 ευρώ για τη μικρή διαδρομή. Για τους έχοντες κάρτα ανεργίας η δήλωση συμμετοχής γίνεται μόνο σε κάποιο από τα καταστήματα και όχι ηλεκτρονικά.
 
Στην ιστοσελίδα www.trailpro.grμπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα και φυσικά να κάνετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας.
Δηλώση συμμετοχής μπορείτε να κάνετε και στα εξής καταστήματα:
 
•    ALPAMAYOPRO, Χαρ. Τρικούπη 6, Αθήνα, τηλέφωνο: 210 36 27 032
 
•    CHRONOSYSTEMS, Ζακύνθου 5 Πειραιάς, τηλέφωνο: 213 02 86 763
 
•    PULSE 100, Τατοϊου 102, Ν. Ερυθραία, τηλέφωνο: 210 6203155
 
•    RUNNER STORE, Λ. Κηφισίας 37Α Golden Hall, Μαρούσι, τηλέφωνο: 210 68 11 770
 
•    RUNNER STORE Αγγέλου Μεταξά 40Α Γλυφάδα τηλέφωνο 210-8981112.
 
Σας ευχόμαστε καλή και ασφαλή αγωνιστική προετοιμασία.
 
Η οργανωτική επιτροπή

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Την Χρονομέτρηση της σειράς αγώνων Salomon Mountain Cup έχει αναλάβει η εταιρία CHRONOSYSTEMS, με τα πιστοποιημένα συστήματα χρονομέτρησης CHRONOTRACK.
ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό ανάγλυφο μετάλλιο το οποίο  έχει κατασκευάσει η εταιρία CHRONOSYSTMES
ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Ολοι οι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος στην σειρά αγώνων θα πρέπει να έχουν κάνει όλες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις . Παρόλα αυτά στην διαδρομή του αγώνα αλλά και στην εκκίνηση/τερματισμό θα υπάρχουν διασώστες.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
Επαγγελματίας φωτογραφος θα σας προσφερει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ γωτογραφίες τόσο από τον τερματισμό αλλά και κατα μήκος της διαδρομής
ΕΠΑΘΛΑ-ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Στη μεγάλη διαδρομή θα υπάρχουν έξι κατηγορίες αθλητών: Ανδρών Α1 (18-29), Ανδρών Α2 (30-39), Ανδρών Α3 (40-49), Ανδρών Α4 (50+), Γυναικών Γ1 (18-39) και Γυναικών Γ2 (40+). Στη μικρή διαδρομή θα υπάρχουν δύο κατηγορίες, Ανδρών και Γυναικών.
ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ
Στη διαδρομή των 11χλμ και μόνο θα υπάρξει σταθμός ανεφοδιασμού που θα προσφέρει Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» προσφορά της πλέον γνωστής και καταξιωμένης ελληνικής εταιρείας στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Δυστυχώς μέσα μεταφοράς δεν εξυπηρετούν την περιοχή οπότε πρέπει να έρθετε με δικό σας μέσο.

Στην εθνική Αθηνών-Λαμίας βγαίνετε στην έξοδο προς Ολυμπιακό Χωριό, κινείστε για λίγο επί της Λεωφόρου Κύμης και στη δεύτερη γέφυρα στρίβετε δεξιά προς το αεροδρόμιο Τατοίου. Βρίσκεστε πλέον επί της Λεωφόρο Τατοίου και κινείστε με κατεύθυνση προς Θρακομακεδόνες. Συνεχίζετε σε όλες τις διασταυρώσεις ευθεία μέχρι να δείτε ταμπέλα προς ταβέρνα Λεωνίδας την οποία και ακολουθείτε στρίβοντας αριστερά (σας οδηγεί και ο δρόμος). Μετά από λίγο αφήνετε δεξιά σας δύο ακόμη ταβέρνες (Θέα και Άγιος Μερκούριος) και μετά από 1 περίπου χλμ θα δείτε στα αριστερά σας το χώρο εκκίνησης.

Google map

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Client 1

ΧΟΡΗΓΟΙ

Client 1
Client 1
Client 1

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Client 1

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1